10. výročná konferencia k 50-tinám Európskeho hospodárskeho a sociálneho výboru - Horníková, Adriana
Európsky hospodársky a sociálny výbor (EHSV), jeho vznik, poslanie, členovia, pripravované aktivity - informácie. Cittadinanzattiva - aktívna občianska sieť.