Najlepšie platové modely - Marianyi, Peter
S narastajúcim nedostatkom pracovnej sily na Slovensku budú mzdy ako motivačná sila zohrávať stále dôležitejšiu úlohu pre získavanie a udržanie si pracovníkov. Ktoré kritériá rozhodujú pri výbere zamestnania? Situácia s pracovnými silami a platmi v niektorých regiónoch Slovenska. Platové modely niektorých firiem na Slovensku. Platové ponuky a očakávania v priemysle. Porovnanie zamestnanosti a platov v priemysle na Slovensku a v susedných krajinách.