Fungovanie slobodných ekonomických zón na Ukrajine - Gangur, Michal
Problematika investovania na Ukrajine a investičná klíma. Vysoká miera byrokracie a korupcie, administratívne medzery. Hlavné bariéry implementácie priamych zahraničných investícií v rokoch 1998-2005. Zriadenie slobodných ekonomických zón (SEZ). Odporúčania pre riešenie situácie SEZ na Ukrajine.