Kľúčové kompetence a konkurenčná výhoda v športových kluboch - Bačo, Tomáš, 1981-
Kľúčové kompetencie v podmienkach športových klubov - pojem. Tri základné prístupy. Konkurenčná výhoda športových klubov. Vzťah medzi konkurenčnou výhodou a úspechom klubu.