Komparace připravenosti České republiky a Slovenské republiky na zavedení eura - Lebiedzik, Marian
Teoretické vymedzenie pojmu ekonomická konvergencia. Konvergencia ekonomickej úrovne a ekonomickej výkonnosti. Cenová konvergencia.