Poistenia súvisiace s prevádzkovaním cestnej nákladnej dopravy - Moravčík, Tomáš
Riziká a situácie pri podnikateľskej činnosti pri prevádzkovaní cestnej nákladnej dopravy. Finančné náklady vynaložené v súvislosti s týmito rizikami a krízami. Povinné zmluvné poistenie. Poistenie zodpovednosti dopravcov. Náklady na liečbu v zahraničí. Havarijné poistenie. Poistenie zásielok pri preprave. Poistné produkty určené na ochranu majetku.