Vplyv životného štýlu a zbližovania kultúr na zmeny správania a rozhodovania slovenského spotrebiteľa - Gašaj, Michal
Spotrebiteľ a životný štýl. Výsledky prieskumov, ktoré hovoria o zmenách v správaní obyvateľov Slovenska. Typy spotrebiteľov na trhu Slovenskej republiky - jednotlivé charakteristiky.