Porovnanie štruktúry miezd v jednotlivých hospodárskych sektoroch v Slovenskej republike a detailnejší pohľad na oblasť obchodu, distribúcie a logistiky - Hnátová, Júlia
Štruktúra zamestnanosti v Slovenskej republike (2005-2007). Štruktúra miezd v závislosti od hospodárskeho odvetvia. Štatistická charakteristika štruktúry miezd. Štruktúra miezd podľa druhu vlastníctva. Porovnanie štruktúry miezd vybraných zamestnancov v obchode, distribúcii a logistike.