Marketing in Non-profit Organizations - Čihovská, Viera
Neziskové organizácie. Potreba vhodnej marketingovej aktivity. Marketing v neziskových organizáciách. Marketingové aktivity neziskových organizácií. Marketing mix neziskových organizácií. Počet neziskových organizácií narastá a nadobúda na význame aj na Slovensku. Stávajú sa významnou súčasťou štruktúry sociálneho systému.