Jak zaujmout a působit důvěryhodně - Urban, Jan
Dôležitou súčasťou manažérskych či vodcovských predpokladov je schopnosť účinne a presvedčivo komunikovať pri verejných vystúpeniach. Deväť bodov ako zaujať poslucháčov, udržať si ich pozornosť a pôsobiť na nich dôveryhodne.