Proč využívat informační systémy v personální praxi ? - Šikýř, Martin
Personalisti a línioví manažéri potrebujú užitočné informácie pre efektívne riadenie zamestnancov k dosiahnutiu cieľov organizácie. Požadované informácie im väčšinou poskytuje personálný informačný systém vytvorený na báze informačných a komunikačných technológií. V čom informačné systémy pomáhajú. Prínosy a problémy personálnych informačných systémov. Prepojenie s internetom.