15 years of transition: foreing direct investment in Central and Eastern Europe - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Globálne trendy. Priame zahraničné investície (PZI) v strednej a východnej Európe (SVE) v rokoch 1990 - 2005. Hlavné vývojové trendy priamych zahraničných investícií v krajinách strednej a východnej Európy. Skúsenosti zahraničných investorov v regióne strednej a východnej Európy (príklad Slovenska). Budúci vývoj PZI v SVE.