Analýza povinností v úverových a finančných inštitúciách podľa smernice EÚ 2005/60/ES - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Konkretizácia základných povinností vyplývajúcich z opatrení Európskeho parlamentu a Rady do činností úverových a finančných inštitúcií so štandardným prístupom k predaju finančných produktov a služieb v trhovej ekonomike a starostlivosť povinných osôb vo vzťahu ku klientovi.