Konkurenčná výkonnosť SR po vstupe do Európskej únie - Voloch, Michal
Východiská konkurencieschopnosti. Oblasti pri určovaní konkurencieschopnosti v súčasnosti: makroekonomický rámec, inštitucionálna kvalita, inovačná výkonnosť a kvalita ľudských zdrojov. Stav konkurenčnej výkonnosti Slovenskej republiky. Lisabonská stratégia v Slovenskej republike.