Metodický rozbor témy produktivita práce - Biloveská, Zdenka
Didaktické rozpracovanie jednej vyučovacej hodiny podnikovej ekonomiky v 1. ročníku obchodnej akadémie. Riešená je problematika produktivity práce, s ktorou sa žiaci stretávajú nielen v podnikovej ekonomike, ale vo viacerých vyučovacích predmetoch a v budúcnosti ju využijú aj v praktickom živote. V druhej kapitole je rozoberaný vyučovací proces na hodine podnikovej ekonomiky v konkrétnej téme.