Obchod s dvoma cenami - Lipianska, Júlia
Duálne zobrazovanie bude základnou informáciou, ktorá je primárne určená spotrebiteľovi. Softvér nemôže zaostávať. Príprava na duálne zobrazovanie. Predzásobenie novou menou. Význam vzdelávania.