Akceptácia interkultúrnych rozdielov ako nástroja pre znižovanie neúspechu podnikania v medzinárodnom prostredí - Honaizer, Marián
Pôsobenie transnacionálnych spoločností na trhu. Globalizácia a transnacionálne korporácie (TNK). Vplyv interkulturality na činosť TNK. Lokalizácia pracovných zdrojov. Implementácia CRM (Customer relationship management) procesov. Aplikovateľnosť projektových plánov CRM lokálne a globálne.