Problematika lobingu v Európskej únii a na Slovensku - Malík, Marek
Problematika lobingu v Európskej únii - dve skupiny lobistov, správne načasovanie, sústredenie pozornosti lobistov na Európsku komisiu. Lobing v Európskom parlamente. Problematika lobingu v Slovenskej republike - návrh zákona o lobingu. Potreba legislatívnej úpravy lobingu ako v EÚ tak v SR.