Prehodnotenie strategického marketingu v podmienkach neziskových organizácií - Bačo, Tomáš, 1981-
Model strategického marketingového myslenia. Zvažovanie stratégií, strategické rozhodovanie, strategické kompetencie. Vizualizácia stratégie. Riziká moderného prístupu. Skutočná sila strategického myslenia manažérov neziskových organizácií spočíva v potenciály získania konkurenčnej výhody spočívajúcej predovšetkým vo vytváraní vyššej úžitkovej hodnoty tak pre konečného klienta, ako aj pre sponzora. To sa následne prejaví aj vo väčších možnostiach neziskovej organizácie, ktoré sú priamo determinované záujmom spoločnosti o služby poskytované týmito organizáciami. Význam nového prístupu strategického marketingového myslenia.