Využitie IKT v téme zdravotné poistenie - Lechová, Miriam
Teoretické východiská výchovno – vzdelávacieho procesu. Cieľ predmetu podniková ekonomika, didaktické zásady, vyučovacie metódy a prostriedkov. Analýza témy ročného zúčtovania zdravotného poistenia na konkrétnom príklade z praxe. Využitie zásady spojenia teórie s praxou a zásady priamej názornosti, ktoré pri výučbe odborných ekonomických predmetov majú nezastupiteľné miesto. Poukázanie ako názornejšie, pútavejšie a efektívnejšie sprostredkovať žiakom nové informácie a poznatky.