Súvislý príklad v jednoduchom účtovníctve - Jurášková, Adriana
Postavenie tematického celku Jednoduché účtovníctvo v predmete účtovníctvo na OA, o obsahu jeho učiva a výchovno-vzdelávacích cieľoch. Cvičný súvislý príklad a konkrétne kroky, ktorými učiteľ postupuje počas troch vyučovacích hodín.