Aplikácie teórie katastrof v ekonomických vedách - Kelíšek, Alexander
Úvod, obsah a história vzniku teórie katastrof ako vednej disciplíny. Zakladateľ teórie katastrof. Aplikácie teórie katastrof v ekonomických vedách.