Integrované tematické vyučovanie v predmetoch Podniková ekonomika a Účtovníctvo - Sliacka, Eva
Možnosti, ako skvalitniť prípravu žiakov na svoje budúce uplatnenie sa v spoločnosti v rámci odborných predmetov na strednej škole prostredníctvom zavedenia prvkov integrovaného tematického vyučovania. Prvky integrovaného tematického vzdelávania vnášajú do tohto procesu sociálne aspekty – formovanie postojov, charakterových vlastností, životných zručností t.j. formovanie osobnosti mladých ľudí.