Aplikácia metód viackriteriálneho rozhodovania v krízovom riadení - Máca, Jaromír
Zjednodušené chápanie pojmu riadenie. Základná schéma riadenia. Viackriteriálne rozhodovanie. Metóda rozhodovacej matice (DMM-Decision Matrix Method). Metóda párového porovnania (FDMM-Forced Decision Matrix Method).