Informácie o stave realizácie Projektu zavedenia jednotného štátneho účtovníctva a výkazníctva
Podrobné informácie o realizácii Projektu ku koncu roka 2007 podľa jednotlivých komponentov: metodika účtovania a vykazovania, systémová podpora aplikácie novej metodiky účtovania a vykazovania, kvalita vzdelania účtovníkov v štátnom a verejnom sektore.