Ochrana klientov finančného trhu - Makúch, Jozef, 1953-
Ochrana neprofesionálnych investorov na finančnom trhu.Význam a dôvody ochrany. Inštitucionálne zabezpečenie ochrany klientov finančného trhu a rôzne spôsoby a metódy ich ochrany. Príklady zabezpečenia ochrany klientov finančného trhu vo Veľkej Británii.