Iní ako ostatní - Kramárová, Zlatica
Problematika zamestnávania ľudí s mentálnym alebo telesným postihnutím v službách a cestovnom ruchu. Prax v zahraničí a na Slovensku. Aké sú riziká. Praktický príklad fungovania kaviarne Radnička v Bratislave.