Hosť - nehosť - Magula, Vladimír
Cieľ mystery shoppingu. Hodnotenie sledovaného zariadenia. Najrozsahlejšia časť hodnotenia - hodnotenie recepcie. Odporúčaná frekvencia mystery shoppingu. Investícia do zlepšenia vzťahu s hosťami zariadenia.