Normalizácia štatistických metód - Janiga, Ivan
Normalizácia na medzinárodnej úrovni. ISO (International Standard Organization) ako najväčší svetový neštátny orgán produkujúci technické normy. Normalizácia na národnej úrovni. Hlavné činnosti medzinárodnej komisie ISO/TC 69 Application of statistical methods.