Socioekonomické funkcie obchodu a manažment lokalizácie obchodných podnikov - Meteňko, Anton
Charakteristika obchodnej politiky SR v oblasti vnútorného obchodu. Možnosti komunálnej regulácie /malo-/obchodného podnikania.Startegické rozhodnutia v oblasti lokalizácie obchodných podnikov. Rozhodovanie o umiestnení obchodov. Faktory výberu lokality obchodnej firmy.