Prístupy ku kvalite stredísk cestovného ruchu vo vybraných štátoch Európskej únie - Tvrdoňová, Katarína
Prístupy ku kvalite stredísk cestovného ruchu v štátoch Európskej únie. Zavádzanie a uplatňovanie prístupov ku kvalite. Organizačné aspekty zavádzania a uplatňovania prístupov ku kvalite. Personálne aspekty uplatňovania prístupov ku kvalite. Finančné aspekty uplatňovania prístupov ku kvalite.