Manažment lokalizácie obchodných podnikov - Meteňko, Anton
Klasické a najnovšie chápanie marketingu. Obchod a obchodné firmy. Moderné trendy marketingu – CRM. Obchod, jeho štruktúra – obchodné firmy. Veľkoobchod – Wholesale, Wholesale trade. Maloobchod – retail. Maloobchodná sieť (MOS). Manažment lokalizácie obchodných podnikov. Rozhodovanie o podnikovej forme. Rozhodovanie o umiestnení - lokalizácii. Faktory výberu lokality obchodnej firmy. Typy lokalít. Vybrané metódy a prostriedky pre podporu rozhodovania MLOP.