Jak měřit úspešnost sponzoringu - Tomek, Gustav
Hodnotenie účinkov sponzoringu. Strategické plánovanie sponzoringu. Operatívne plánovanie sponzoringu. Zhoda medzi objektom sponzoringu a sponzorovaným. Meranie úspešnosti sponzoringu. Sponzoring navigátor, kritériá úspechu sponzoringu.