Dočasné prideľovanie zamestnancov - "lízing" zamestnancov - Gejdošová, Slavomíra
Čo znamená pojem lízing zamestnancov. Postup pri dočasnom prideľovaní zamestnancov. Dohoda o dočasnom pridelení zamestnancov. Zamestnávateľ, ktorý zamestnanca vyslal, a jeho právomoc riešiť prípadné porušenia pracovnej disciplíny. Medzi zamestnancom a užívateľským zamestnávateľom, ku ktorému bol pridelený, nevzniká pracovný pomer. Charakteristiky pracovnoprávneho vzťahu dočasného pridelenia zamestnanca na výkon práce k inému zamestnávateľovi. Rovnoprávnosť zamestnancov.