Vzdelávanie a príprava pre trh práce - Olexová, Cecília, 1976-
Zákony, ktoré súvisia s problematikou vzdelávania a prípravy pre trh práce. Vzdelávanie a príprava pre trh práce uchádzača o zamestnanie a záujemcu o zamestnanie. Cieľ Národného projektu IIIa. Cieľové skupiny vzdelávania a prípravy pre trh práce. Výber a zaraďovanie uchádzačov o zamestnanie a záujemcov o zamestnanie do vzdelávania. Cena vzdelávania a prípravy pre trh práce. Zamestnanecká prax. Vzdelávanie a príprava pre trh práce zamestnanca. Náklady na vzdelávanie a prípravu pre trh práce zamestnancov. Žiadosť o príspevok na vzdelávanie a prípravu pre trh práce zamestnancov. Výber dodávateľa služby vzdelávania a prípravy pre trh práce.