Dopad vstupu Slovenska do eurozóny na trh práce - Ivanová, Pavlína
Dopad eura na priame zahraničné investície a zahraničný obchod v prepojení s trhom práce. Charakteristika trhu práce na Slovensku a jeho nedostatky. Predpokladaný vplyv vstupu do eurozóny na trh práce. Zhodnotenie podmienok fungovania trhu práce na Slovensku.