Podpora kombinovanej dopravy zrejme vzrastie - Kováč, Ján
Podpora kombinovanej dopravy, predovšetkým presunov ťažkej nákladnej dopravy z ciest na prijateľnejšie druhy dopráv, ako je železničná a vnútrozemská vodná doprava. Poskytovanie grantov. Chýbajúci záujem firiem. Legislatívne zvýhodnenia. Cestná doprava v nevýhode. Nové prekladiská tovaru. Budovanie intermodálnych terminálov.