Reálne opce jako podpora investičního manažerského rozhodování - Viktořík, Tomáš
Hodnotenie efektívnosti investícií pomocou reálnych opcií. Aplikácia reálnych opcií. Metodika pri výpočte hodnoty opcie. Použitie binomického modelu pri manažérskom rozhodovaní. Klasifikácia reálnych opcií.