Pojišťování vývozních úvěrových rizik - Böhm, Arnošt
Hodnotenie podnikateľských rizík. Klasifikácia rizík v úverovom poistení. Medzinárodná regulácia štátnej podpory poisťovania a financovania vývozných úverov. Rizikovosť krajín a poistné sadzby pri poisťovaní so štátnou podporou.