Kurýrní, expresní a balíkové služby - Cempírková, Eva
Najznámejšie kuriérske firmy: UPS, TNT, DHL a FedEx - ich vznik a činnosť. Logistika kuriérskych, expresných a balíkových služieb. Trendy v kuriérskych a expresných službách. Skladovanie v rámci komplexnej ponuky distribučných služieb. Logistické stratégie v zásobovacích reťazcoch.