Rozšíření parametrů globálního hodnocení dodavatelů - Cristancho, Fabian A.
Stručné oboznámenie sa s niektorými klasickými parametrami hodnotenia dodávateľov a skupiny parametrov rozširujúcich hodnotenie v globálnom pohľade. Práca s týmito parametrami v prípade procesu vyjednávania odberateľa s dodávateľom, ktorý má charakter subjektu pôsobiaceho na globálnom trhu.