Plánování dodavatelského řetězce
Plánovanie dodávateľského reťazca zahrňuje nadpodnikové plánovanie a riadenie materiálového toku. Je rozhodujúcim nástrojom k významnému zlepšeniu kokurenčných schopností podniku a reťazca. Pri plánovaní je potrebné si ujasniť súvislosti účinkov rôznych faktorov a optimalizovať výkonnosť reťazca. V modernom dodávateľskom reťazci je dôležité optimálne riadenie zásob. Riadenie zásob dodávateľom. Optimalizácia logistickej výkonnosti.