Dlhopisy - najpoužívanejšie cenné papiere - Izakovič, Ondrej
Dlhopisy - najpoužívanejšie cenné papiere sú voľne obchodovateľné vlastnou obchodnou sieťou emitenta alebo na burze cenných papierov. Členenie dlhopisov podľa emitenta. Dlhopisy v cudzej mene. Bonita - úverové hodnotenie emitenta. Vplyv úrokových sadzieb na dlhopisy. Durácia. Formy kupónov dlhopisov. Investičné stratégie pri obchodovaní s dlhopismi. Príklad.