Letmá reč tela - Pribišová, Saša
Neverbálna komunikácia a jej vplyv na postup v kariérnom rebríčku, na úspech na prijímacích pohovoroch. Hodnotenie uchádzača o zamestnanie aj podľa spôsobu, ako komunikuje a dojmu, aký zanecháva. Pohľad mediálnej trénerky na neverbálnu komunikáciu. Kurzy komunikácie a mediálneho tréningu. Medzikultúrna komunikácia v obchode. Každá kultúra má svoje vzorce, podľa ktorých sa spontánne správa.