Empatia - cesta ku kvalitnému poradenstvu - Šutá, Zuzana
Schopnosti, ktorými musí disponovať poradca. Význam emocionálnej inteligencie pri práci poradcov s klientami. Kvalita práce je závislá na symbióze inteligentného, emočného a mentálneho kvocientu (IQ+EQ+MQ). Empatia, jedna zo zložiek emocionálnej inteligencie. Určenie cieľovej skupiny klientov, s ktorou poradca pracuje. Určenie finančných oblastí, ktoré sa budú s klientom riešiť a plánovať.