Vstupy a výstupy Zmeny v starobnom dôchodkovom sporení - Themárová, Michaela
Niekoľko zásadných zmien pre sporiteľov, ale aj nesporiteľov v oblasti starobného dôchodkového sporenia, ktoré sú platné od 1.1.2008. Vstup do systému starobného dôchodkového sporenia (II. pilier). Výstup zo systému starobného dôchodkového sporenia. Ďalšie zásadné zmeny týkajúce sa invalidných občanov, hasičov a záchranárov. Praktické príklady. Povinnosť sporiteľa oznámiť pobočke Sociálnej poisťovne skutočnosť, že sa rozhodol byť zúčastnený na starobnom dôchodkovom sporení z dôvodu starostlivosti o dieťa alebo poberania peňažného príspevku za opatrovanie.