Není sponzoring jako sponzoring - Kůta, Petr
Všeobecná právna úprava sponzorovania v zákone o regulácii reklamy. Problematika darovania a darov. Dar ako bezplatný prevod majetku na základe darovacej zmluvy. Možnosť odčítať max. 10 percent z hodnoty daru zo základu dane. Problematika sponzorovania. Základný rozdiel medzi darovaním a sponzorovaním. Televízny sponzoring - platnosť zákona o rozhlasovom a televíznom vysielaní.