Nie všetko sa musí robiť doma - Chovancová, Božena
Outsourcing v bankovej praxi a jeho vývoj na Slovensku a vo svete. Vývoj a charakteristika outsourcingu. Využitie outsourcingu vo finančných službách a bankovníctve. Dôvody uprednostnenia outsourcingu.