Prvý projekt zlepšenia IFRS predstavuje návrh novelizácie 25 štandardov - Mokošová, Daša, 1979-
Prehľad novelizácií (v nadväznosti na predchádzajúce čísla) ďalších štandardov, ktoré boli vydané v októbri 2007 Radou pre Medzinárodné účtovné štandardy (International Accouting Standards Board, IASB). Novelizácie sú súčasťou prvého projektu zlepšenia IFRS (tzv. annual improvements project) realizovaného IASB.