Nehnuteľnosť nie je nevyhnutné kupovať - Zubaľová, Alena, 1959-
Možnosť získania nehnuteľnosti formou prenájmu a to formou finančného, operatívneho a spätného lízingu. Charakteristika finančného prenájmu nehnuteľností. Definovanie operatívneho lízingu a spätného lízingu. Predmety lízingu nehnuteľností. Atraktívnosť lízingu nehnuteľností.